RU

 

+380 67 635 25 37

+380 50 476 06 93

Наша компанія займається розробкою, виробництвом, постачанням та обслуговуванням пробовідбираючого, пробопідготовчого та аналітичного обладнання для контролю якості  вугілля, руд та іншої продукції, розробляючи проект для кожного конкретного замовника з урахуванням його технічних вимог. Серед наших клієнтів є промислові підприємства, теплові електростанції, шахти, збагачувальні фабрики, підприємства металургійного циклу, інспекційні компанії.

Ми надаємо допомогу в модернізації та переоснащенні лабораторій електростанцій, шахт та інших підприємств, маємо досвід організації вуглехімічних лабораторій з нуля, їх розгортання в будь-якому регіоні та комплектації необхідним обладнанням, розробляємо та реалізуємо програмне забезпечення для збирання та обробки результатів, що отримуються від аналітичного та вимірювального обладнання, здійснюємо гарантійне та післягарантійне обслуговування обладнання власного виробництва, здійснюємо сервісну підтримку, налагодження та ремонт обладнання інших виробників.

Наша продукція:

– системи автоматичного пробовідбору та пробопідготовки;

– обладнання для ручного відбору та оброблення проб;

– дробильне та скорочувальне обладнання;

– вимірювальне обладнання.

Основний принцип роботи компанії – індивідуальний підхід до кожного клієнта, відповідальність за виконання своїх зобов'язань, прагнення розвитку довгострокових партнерських відносин.